IKC Het Festival
Grote Peuter Dag – Vrijdag 24 september 2021

Grote Peuter Dag – Vrijdag 24 september 2021

KOM KIJKEN & SPELEN OP SCHOOL!
Is uw peuter al bijna toe aan groep 1 van de basisschool? Een grote stap! Wat is een fijne en goede school die helemaal bij uw kind past? Dit kunt u ontdekken tijdens de Grote Peuter Dag!

VRIJDAG 24 SEPTEMBER 2021 opent onze school de deuren voor u en uw kind. U bent van harte welkom!

Peuters kunnen ontdekken, spelen en knutselen in en rondom de scholen. Zo ervaren ze hoe het is om straks naar school te gaan. Ouders/verzorgers kunnen intussen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie.

Ook opa’s en oma’s, broertjes en zusjes kunnen meespelen, vragen stellen en een rondleiding volgen op onze school.

 

Onderwijs is meer dan cijfers! Tijdens de Grote Peuter Dag kunnen peuters beleven hoe het is om straks naar de basisschool te gaan. Met de Grote Peuter Dag laten we graag zien dat goed onderwijs meer is dan cijfers! Peuters kunnen ontdekken, spelen, knutselen in en rondom de scholen. Ouders, verzorgers kunnen de school bekijken en vragen stellen aan leerkrachten en directie. Op de Grote Peuter Dag kunt u zich uitgebreid laten informeren waardoor er een fijne en goede school gekozen kan worden die helemaal bij uw kind past. Een belangrijk moment dus voor peuters en hun ouders die op zoek zijn naar een basisschool!