IKC Het Festival

Het is alweer de tweede week van maart en op de BSO hebben we niet stilgezeten. Op 6 februari heeft Ylva afscheid genomen van de BSO. Ze heeft hier met veel plezier gewerkt en we vinden het jammer dat ze weg is. Ylva is nu werkzaam als regionaal coach aangepast sporten. Dit past meer bij haar opleiding en helaas was het niet te combineren met de BSO. We wensen haar heel veel plezier met haar nieuwe baan!

 

In de voorjaarsvakantie was de BSO gewoon open en hebben we veel leuke dingen gedaan. Het thema was scoor je record. We zijn druk geweest met een groot schilderij, wie heeft de meeste ballen in de soep, cup cake versieren, wie bouwt de hoogste toren enz.

Ook zijn er kinderen van 8 jaar en ouder naar de Klooienberglaan geweest en hebben daar gestruind. Ze hebben marshmallows en broodjes gebakken, druk geweest met de dieren en lekker gespeeld.

Kortom een geslaagde vakantie!

We zijn begonnen met het thema geschiedenis/prehistorie . Elke groep heeft zo zijn eigen invulling aan dit thema gegeven. Zo hebben we het over dinosaurussen, holbewoners, ridders en jonkvrouwen en indianen. Bent u nieuwsgierig naar wat we allemaal doen komt gerust eens langs.

 

Met vriendelijke groeten

Team BSO

Karin, Marieke, Silvia, Eelkje, Jacqueline en Jennifer