IKC Het Festival

Iedereen vooruit, de buurt versterken we samen

Travers Welzijn heeft de volgende missie:

Travers Welzijn is een regionaal actieve maatschappelijke onderneming. We werken aan leefbare en veilige wijken met goede voorzieningen. We zetten ons in voor de kwaliteit en groei van de leefwereld van onze cliënten.
Dit doen wij door diensten te leveren op het gebied van welzijn, ontmoeting, participatie en ontwikkeling. Bijzonder aan Travers Welzijn is dat we lokaal een fijnmazig netwerk van activiteiten en locaties hebben waardoor we ons werk stevig verankeren in de buurten en gemeenschappen waarin we actief zijn. Onze producten zijn op maat gemaakt voor kinderen, jongeren en volwassenen uit alle lagen van de samenleving.
We streven ernaar te groeien en een betrouwbare organisatie te zijn die samenhang aanbrengt tussen haar producten en diensten. Zo kunnen wij de beste partner zijn voor cliënten en opdrachtgevers.
Als non-profit organisatie zijn wij onbaatzuchtig. De resultaten van onze inzet in de samenleving legitimeren het bestaan van Travers Welzijn. Onze maatschappelijke betrokkenheid wordt gevoed door de passie van competente professionals

 

http://www.traverswelzijn.nl/